Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Κρίνος

Είμαι Online Chat Now

Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd

1 2
Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

1. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής συνδέσμων με την πλούσια εμπειρία. Και προκειμένου να καθούν επιχειρήσεις με την επιχείρησή σας καλά, καθιερώσαμε έναν κλάδο για να ανοίξουμε τους τομείς εξωτερικού εμπορίου.

2. Μπορούμε να παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα και πρέπει να πληρώσετε το φορτίο. Αφότου τοποθετείτε μια διαταγή, θα επιστρέψουμε το φορτίο.

3. Δεχόμαστε το προσαρμοσμένο σχέδιο και έχουμε μια επαγγελματική ομάδα σχεδίου που μπορεί να σχεδιάσει τα προϊόντα βασισμένα στις απαιτήσεις σας.

4. Δεδομένου ότι έχουμε περισσότερο από χιλιάδες προϊόντα, είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο να σταλθεί ο όλοι κατάλογος και ο τιμοκατάλογος για σας. Παρακαλώ μας ενημερώστε το ύφος που ενδιαφέρατε, μπορούμε να προσφέρουμε το pricelist για την αναφορά σας.

5. Για τα προϊόντα στο απόθεμα, μπορούμε να το στείλουμε μέσα σε 7 ημέρες μετά από να λάβουμε την πληρωμή σας. Για τη διαταγή συνήθειας, μέσα σε 24 τόνους, ο χρόνος παραγωγής είναι 20-35 ημέρες μετά από επιβεβαίωσε κάθε λεπτομέρειες.

6. Μπορούμε να συσκευάσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με την απαίτησή σας.

7. Είμαστε πολύ βέβαιοι στα προϊόντα μας, και τα συσκευάζουμε πολύ καλά για να σιγουρευτούμε τα αγαθά καλά στην προστασία.
Για να αποφύγουμε οποιοδήποτε επόμενο πρόβλημα σχετικά με το ποιοτικό ζήτημα, προτείνουμε ότι ελέγχετε τα αγαθά μόλις τα λάβετε. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε μεταφορά χαλασμένη ή ποιοτικό ζήτημα, μην ξεχάστε ότι πάρτε τις εικόνες λεπτομέρειας και μας ελάτε σε επαφή με το συντομότερο δυνατό, θα την χειριστούμε κατάλληλα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)