Αρχική Σελίδα

Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd

Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Κρίνος

Είμαι Online Chat Now

Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd

1 2
Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Co. ΕΠΕ συνδέσμων Maide περιοχής Yongnian πόλεων Handan

 

Ο σύνδεσμος Co.Ltd Maide Handan έχει το εργοστάσιο και το εργοστάσιο έχει άνω των 15years την εμπειρία στα προϊόντα συνδέσμων. Τα factroy τετραγωνικά μέτρα occupied5000 μας, και τοποθετημένος στο μεγαλύτερο κέντρο διανομής των συνδέσμων--Περιοχή Yongnian, βόρεια Handan σε Hebei.

 

Παράγουμε κυρίως το DIN, ΜΒ, ISO, καρύδια δεκαεξαδικού ASTM, μπουλόνια δεκαεξαδικού, επίπεδα πλυντήρια και ούτω καθεξής. Η επιχείρησή μας εμμένει πάντα η επιχειρησιακή φιλοσοφία των ανθρώπων ως βάση, η αγορά ως πυρήνα και συνεχίζει τον υψηλό - εμπειρία ποιοτικής διαχείρισης από την επιτυχή επιχείρηση και τη προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Επιπλέον, η υπόσχεση επιχείρησής μας με την άριστη φήμη και την καλή τοποθέτηση υπηρεσιών μας ότι θα παράσχουμε υψηλός - ποιότητα των προϊόντων και της καλής υπηρεσίας μεταπωλήσεων στους στην εγχώρια αγορά και υπερπόντιους πελάτες, θερμά ευπρόσδεκτοι νέοι και υπάρχοντες πελάτες για να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας για να διαπραγματευτούμε.

 

Κίνα Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)